Passion eller nødvendighed?

Alt arbejde har formål. Alt arbejde har værdi. Du er den bedste person til at vurdere værdien af dit arbejde. Værdien af dit arbejde afhænger af, om din personlige behov opfyldes.
Er du brænder for dit arbejde? Du kan arbejde i dit valgte erhverv, selv med en virksomhed, du har altid ønsket at arbejde for, og stadig kan du opleve øjeblikke af job utilfredshed. Her er nogle områder for at overveje, når de evaluerer dit arbejde og arbejdsmiljø.
Hvor meget autonomi har du når producerer dit arbejde? Alle har en forskellig grad af komfort, når det kommer til hans eller hendes uafhængighed, når du arbejder. Det er vigtigt for dig at være bevidst om dit behov for selvstyre eller graden af forvaltning du foretrækker.
Har du mulighed for at forbedre dit samfund? Hvis din arbejdsplads ikke er i øjeblikket involveret i Fællesskabet måske kan du være arkitekt for et nyt program, der vil sætte dig selv og dine kollegaer til at understøtte eksterne organisationer. At blive involveret med samfundet vil øge din tilfredshed med den opfattede værdi af dit arbejde og har den organisation, du arbejder i.
Dit arbejde give dig med social kontakt og hjælp du opretholde eller opbygge dine sociale færdigheder? Hvis det arbejde, du producerer ikke kræver nok interaktion for dig kan så måske du kigge til din arbejdsplads for andre muligheder for at socialisere.
Engagerende i in-house organisationer vil give dig en social stikkontakt, de kan hjælpe dig med at udvikle en følelse af tilhørsforhold i virksomheden og kan være meget nyttigt med netværk.
Dit arbejde udfordre dig? Fastholde nuværende færdigheder og udvikle nye veje for at udnytte dem kan hjælpe med at opretholde din følelse af tilfredshed. Udvikle nye færdigheder vil ikke kun opbygge dit selvværd, men de kan forbedre din evne til at bidrage til virksomheden du arbejder for, og øge dine muligheder for avancement.
Kompensation i form af monetære belønninger er måske de nemmeste kriterier du kan kigge på ved fastsættelsen af værdien af dit arbejde. Da vi bor i et merkantilt samfund, er har vores basale fornødenheder mødte et fælles mål for vores værker værdi. Hvad du anser for nødvendigt er op til dig.
Vores personlige identitet er ofte forbundet med beskæftigelse valg vi træffer. Hvis du er følelse af utilfredshed med din beskæftigelse valg er det vigtigt at minde dig selv om du har formålet og du har værdi over foranstaltning.

7 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *