Landejendomme og grunde til salg UK

Som de siger “hver dag, du vil have muligheder for at tage chancer og arbejde uden for dit sikkerhedsnet. Sure, det er meget lettere at bo i din komfortzone… i mit tilfælde, jakkesæt og fast ejendom… men nogle gange du nødt til at tage risici. NÃ¥r risiciene, der kunne betale sig, det er nÃ¥r du høste den største belønning. “
Dette er så sandt, at man skal tage risici for at høste fordele og investere i jord i UK er en lukrativ mulighed. Selv om store dele af landet i Det Forenede Kongerige har været beskyttet mod udviklingen i mange år, begynder regeringen til at acceptere, at kravet om nye boliger er så stor, at det er urealistisk at holde mange af disse begrænsninger på plads.
Denne optagelse af den regering, der tidligere ubebyggede grunde kan i fremtiden kræves byggetilladelse steget langt chancerne for private investorer at skabe meget store overskud ved at opkøbe jord, der i øjeblikket har planlægningen begrænsninger. Sådanne arealer benævnt ofte Greenfield eller greenbelt jord kan købes i små, overkommelige parceller, som i tilfælde af byggetilladelse, kan være op til ti gange dens værdi værd i dag.
Investere i jordlodder til salg, bliver en stadig mere populære alternative investeringer, som jord er et håndgribeligt aktiv som du potentielt kan bygge på, og det gælder også gode muligheder for fremtiden.
UK jord investeringer er anerkendt som industriens ledere, når det kommer til kloge investeringer i prime boligområder. Med årtiers kollektive erfaring inden for investering, kan vi tilbyde business-ekspertise til at formulere og derefter udføre de allerbedste planlægning ansøgninger om vores klienter.
UK jord investeringer gruppe er eksperter når det kommer til at investere i jord. Vi arbejder ved at identificere og købe pakker af prime, ubebyggede arealer i Det Forenede Kongerige og derefter tilbyde dem til vores private kunder til investeringer. Det er denne sjældne blanding af viden og praktiske knowhow af vores fagfolk, der adskiller os fra hinanden og sikrer, at vores kunder drage fordel af bedre rådgivning når det kommer til investeringer i jord.
Her hos UKLI mener vi i konstant stræber efter de højeste standarder inden for et stadigt voksende industri. Vi køber jord, der er tæt på en nylig boligbyggeri og som har road frontage for nem adgang. Vi forhandler også på dine vegne med lokale råd så at du ikke behøver at bekymre sig om at få byggetilladelse. Dette giver dig og vores andre private klienter betydelige overenskomstforhandlinger magt og det er hvad der gør denne sådan en unik investeringsmulighed.
NPOAA garanterer dig:
* For at få et nej spørgsmål, 100% penge tilbage garanti for 14 dage
* At operere en nul claw back politik på land websteder
* At sikre, at der er ingen skjulte vedligeholdelsesomkostninger på nogen jord
* At have en fuldt kvalificeret, specialist in-house Legal Department – hvis ydelser er inkluderet i den pris, du betaler
* At have en meget erfarne in-house land køber team
* At arbejde i partnerskab med en godkendt specialist planlægning virksomhed
* Til at tilstræbe at tilbyde et re-salg service, der tilbyder fremragende fred i sindet til investorer
Holde alt dette er sind, har jeg også overdraget og investeret i jord med UK jord investeringer gruppe, som de tilbyder fantastiske afkast til investor og de også forhandler på dine vegne med lokale råd, således at du ikke behøver at bekymre sig om at få byggetilladelse.
Jord kan været ofte en god investering, afhængigt af placering og/eller størrelsen af den faste ejendom. Så hvad hvis jeg ønsker at foretage investeringer i real tilstand, der er mange organisationer, der tilbyder at investere i ikke-planlagte jord eller ejendomme og ville få returnere 8 til 10 gange mere på hvad du investerer efter nogle år. Der er nogle virksomheder som www.uklandinvestments.com, www.uklandsale.com osv.

2 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *