Hvor de skal investere dine penge

Hvis du er ny til at investere, eller selv om du har leget markedet for et stykke tid, kan investeringsmuligheder være overvældende. Aktier, obligationer, investeringsforeninger. Hvordan henter du det bedste sted at investere dine penge? Det er en beslutning!
Her er nogle tips, der kan hjælpe dig i gang:
Hvis du planlægger en langsigtet investering, kan det være klogest at gå med bestande. Historien viser, at bestande excellere andre investerings muligheder på lang sigt. For eksempel, fra 1926 til 2004 havde aktiemarkedet en gennemsnitlig årlig gevinst på 10,4%, sammenlignet med kun 5,4% for obligationer og endnu mindre for andre former for investering.
Når det er sagt, lagre ikke kan være sådan en god mulighed til at kortsigtede investere. De har tendens til at være mere risikabelt og kan underkastes alvorlige tab. Medmindre du planlægger at holde dine penge der i lang tid, kan du ikke ønsker at vejret stress af aktiemarkedets op-og nedture. Alt i alt vil en virksomheds indtjening være den største aktør i en bestand udsving.
Hvis du er villig til at tage en lille smule af risiko med din investering- eller meget-du sandsynligvis vil bemærke et større udbytte. Bestande, for eksempel, er en mere risikobetonede investeringer end obligationer. Men igen, lagre tendens til at bringe i en langt højere afkast. På den anden side er der også chancen for, at din stock vil dyppe og du kan lide et stort tab. Det er alle en del af spillet.
Hvis du er på udkig efter en lav risiko, surefire investeringsstrategi, kan US Treasury bonds være vejen at gå. Regeringen har stor magt over disse obligationer. På grund af dette, at investere i disse obligationer er generelt betragtes som risiko-fri. Holde i sindet, dog at obligationer ikke gør så godt, når renten stiger. Omvendt, når renten går, bond priser stige. Dette er især tilfældet med langfristede obligationer.
For at være sikker, er det bedste råd at sprede din portefølje. Hvis du træner, investere i en række forskellige områder, er du mindst tilbøjelige til at miste det hele. (Husk Enron-skandalen? Ikke lave fejl!) Nogle investeringer vil gå, andre vil gå. Men i det mindste kan du være ret sikker på, du ikke vil miste det hele. Chancer er, med lidt forskning, nogle selvstændig uddannelse og forsigtig investering, du vil bygge din opsparing væsentligt. Happy investere!

2 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *