Hvilken type hjelm er bedst til vinterleg?

Hovedskader, der er alvorlige nok til at forårsage død eller permanent hukommelse, intellektuel og motorisk svækkelse blandt børn, der cykler, er et voksende sundhedsproblem (reference 1). Ifølge Dr. Mark Widome, formand for American Academy of Pediatrics Committee on Accident and Poison Prevention, cykel relaterede hoved traumer tegner sig for 80 procent af 500 børn, der dør hvert år ridning cykler, og yderligere 70.000 behandles på skadestuer hvert år for cykel relaterede hoved traumer (Reference 2). Widome anslår, at hjelme vil forhindre tre ud af fire alvorlige hovedskader på børn. Dette er normalt den vigtigste faktor, der afgør, om en lyskilde er lys nok eller ej. Men at følge loven er ikke nok til at beskytte dig, ikke ved en lang skud. Formålet med denne undersøgelse var at 1) vurdere lovens effektivitet med hensyn til at øge brugen af hjelm og sammenligne metoder til måling af hjelmbrug, og 2) bestemme lovens indvirkning på cykelrelaterede hovedskader og dødsfald.

På trods af den stigende popularitet af cyklen som en form for bytransport i USA, sammenlignet med en stor del af det industrialiserede Vesten, den amerikanske cykling scene fortsætter med at kæmpe med en høj dødelighed og alvorlig skade sats, og forholdsvis lave niveauer af cykling. Vi har kigget på nogle af de mest populære cykeldiscipliner og den type hjelm, høvding hjelm – cykelairbag.dk – der passer bedst til deres unikke krav. For at måle ændringer i hjelm brug af børn under 16 år, gennemførte vi tre statewide præ-og post-law undersøgelser: direkte observationer, telefonundersøgelser af forældre, og klasseværelset undersøgelser af studerende. Vores undersøgelsesdata tyder på, at opfattet risiko er en vigtig faktor i cyklisters brug af sikkerhedshjelme.

Ved hjælp af en kvalitativ analyse af den officielle online tilstedeværelse af 25 amerikanske byplanlægning afdelinger i forbindelse med cykling og cykel sikkerhed, jeg først fremlægge beviser for, at hjelmen faktisk tager en central plads i den amerikanske urban cykel sikkerhed diskurs, og jeg karakteriserer fire retoriske strategier, der anvendes til at fremme hjelm brug. Kort sagt, behøver du ikke at tage vores ord for det – bare lytte til vores millioner af glade kunder. Hvis du træder ud for at ride cyklen i en snedækket vej, så er du nødt til at opretholde nogle vigtige retningslinjer af hensyn til din rette, ultimative niveau af sikkerhed.

I dette papir, søger jeg at undersøge, om der er tegn på en hjelm fiksering, at skitsere de brede strøg af en sådan fiksering som en diskurs, og at give en forklaring på virkningerne af denne diskurs. I modsætning til de mest cykelvenlige lande, som har opnået høje satser for sikker cykling ikke gennem udbredt vedtagelse af cykel sikkerhedshjelme, men gennem cykel-venlige infrastruktur og politik, SYNES USA at have opretholdt en større fiksering på, og en højere brug af, cykelhjelme. En livscyklusanalyse har anslået, at cykelsportens sundhedsmæssige fordele opvejer risikoen med 20:113. Så uanset om du vælger at bære en hjelm-get på yer cykel. det offentlige sundhedsvæsen. Yderligere støtte blev ydet af Wayne State University Neurotrauma Forebyggelse Fund.