Dude Stop de klynker… Få kapital til at finansiere din virksomhed

At rejse kapital for at starte en ny virksomhed kan virke som en skræmmende opgave, men det behøver ikke være overvældende, hvis du følger et par grundlæggende forretningsmetoder. Hvis du har en levedygtig idé, som vil netto et afkast til din investorer og forberede en overbevisende forretningsplan er chancerne gode, at du kan finde investorer til at slutte sig til dig.
Din første opgave er at skabe en forretningsplan, undertiden kendt som en “business forslag” eller “prospekt.” Din forretningsplan skal være meget detaljeret og præcis. Du bør medtage oplysninger om din uddannelsesmæssige baggrund, erfaring og uddannelse inden for business du overvejer. Ligesom et CV for en opgave, indeholder henvisninger og eventuelle andre gunstige personlige kvaliteter, at du føler dig styrke grunde Hvorfor investor bør stole på dine ideer.
Det kan ikke skade for at medtage alle oplysninger, du føler dig tryg deling med hensyn til dit positive kredithistorie. Hvis du har poster af forskellige tilfreds lån sammen med betalingsoversigt, kunne disse oplysninger være nyttigt at bevise din stabilitet med hensyn til finansielle forpligtelser.
Hvis du anmoder om finansiering af en eksisterende virksomhed er reglerne lidt anderledes end en ny virksomhed opstart. Den nuværende ejer bør kunne give dig resultatopgørelser. Hvis du køber en online-forretning, statistiske oplysninger vedrørende trafik, er antallet af enheder solgt og betalt reklame absolut nødvendige. Købsprisen for virksomheden skal medtages sammen med detaljerede oplysninger om hvordan du agter at afdrag på gælden, hvordan den potentielle investor vil drage fordel af din anmodning.
Hvis du søger investorer til en ny virksomhed, oplysninger, der kræves stigninger. Ud over de oplysninger, der er skitseret ovenfor, skal du medtage markedsundersøgelser, planlagte omkostninger og en detaljeret oversigt over hvordan du agter at generere indtægter. Disse oplysninger skal vises i en periode på tre til fem år. Det er en god idé at projicere dine udgifter på den høje side.
Har en idé om, hvad du forventer at betale din investor. Den eneste grund til nogen vil låne dig penge er, hvis de kan se anstændig overskud i bytte for udlån det til dig. Dit marked forskning havde bedst dokumentere at din plan er levedygtigt og vil give dem tilstrækkeligt afkast til at retfærdiggøre deres engagement.
Før du begynder din søgning for investorer, er det en god idé at have en advokat og/eller revisor tage et kig på din plan. En god professionel kan foreslå specifikke punkter, som du kan have overset.
Når først dine papirer er i orden, er det på tide at begynde at kigge for investorer. Ét sted at begynde din søgning kan være venner eller familie. Du kan nærme sig dem alene eller i en gruppe. Uanset hvilken metode, skal du have en komplet kopi af dit forslag omhyggeligt skitserer din forskning og hvad de kan forvente til gengæld for deres bistand.
Læs de klassificerede sider af din lokale avis. Venture kapitalister reklamere ofte på denne måde. Deres priser er som regel temmelig høj, fordi de har en tendens til at tage på “risikabelt” investeringer. En twist på denne metode kunne være at køre din egen annonce, enten lokalt eller nationalt. Hvis du vælger denne metode, forklare oplysningerne og fremhæve, hvor meget de kan forvente at modtage for belastning af deres midler.
Brug lokale business mapper til at finde virksomheder, der specialiserer sig i “investeringsservice.” Du kan henvende sig til en lokal bank, men prøv og finde en bank, der har specialiseret sig i industrielle eller erhvervsmæssige type lån.
Du kan overveje at indarbejde og sælge aktier i selskabet.
En anden mulighed kunne være en “pengene mægler.” Dette kan være risikabelt. Der er nogle legitime mæglere og andre, der opererer på den skyggefulde side.
Være kreativ. Hvis du tror på din idé, Vær ikke bange for at gøre, hvad der nogensinde det tager for at iværksætte. Der er masser af måder at komme op med hovedstaden du har brug for. Tænke uden for boksen. Uanset om du leder efter $300 eller $300.000 pengene er der, du bare nødt til at grave for det.
Copyright 2005 Brad Eden

9 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *