4.1.2-kanal konfiguration gør et imponerende stykke arbejde for at levere Dolby Atmos og DTS:X fordybende lyd, der skaber en stor og fed mur af lyd på den forreste del af rummet. Du kan installere soundbar vandret på en flade foran et TV eller lodret mod væggen, og SL9YG vil automatisk registrere de forskellige orientering og optimere højttaler layout. Det er specielt designet på en sådan måde, at det kan bruges til begge formål. På den måde får du lige et par stumper af den oprindelige brune af MDF kigger igennem. I det miljømæssige perspektiv landbrugets halm-affald er en velegnet kilde til at producere MDF for at undgå at åbne markafbrænding og til opsamling af kuldioxid (CO2), den biologiske vask i længere tid i MDF-plader, i stedet for at konvertere halm direkte til bio-energi, eller at anvende halm fibre et par gange som genbrugspapir. Skal have været i et stykke tid, før jeg fik det.

jeg må sige, jeg er meget tilfreds med, hvordan det viste sig. Jeg har stemplet hele billedet, som er en plade, herunder de ord, som det betød, at jeg kunne klippe elementer ud af at bruge, som jeg ønskede. Ant er simpelthen vendt pladen over. Det er faktisk lettere at skabe, end du måske tror, og det første jeg gjorde, var baggrunden, startende med stencilling med den nye 6 x 6 abstrakte stencil, ved hjælp af lyse blå, som du er nødt til at gøre to gange for at dække hele panelet, derefter flytte stencilen over en lille og topping med teal multi-overflade maling. Når det kommer til senge, folk, der foretrækker King Size Bed kender en ting eller to om at vælge dem. Dette sætter variabel hastighed håndtaget på forsiden, og den dovne hjulet i den modsatte side af platter fra den arm, der er sikkert en god ting.

Det slår et fremragende kompromis – det er drevet af et søpindsvin (naturligvis), og let og ubesværet af en god direct drive. Så Ant omlagt den mekanisme, der er med on/off håndtag på bagsiden – det er et kompromis, som det ikke ønsker at være for tæt til armen enten krave. Jeg havde ønsket at prøve en Audiomods arm, men Ant foreslået at prøve Ekos – det er en meget lidt forskellige effektive længde end Rega-afledte Audiomods, så vil behovet for en arm bestyrelsen bør jeg ændre sig i fremtiden, men ved hjælp af Ekos var en “nul-cost option”, ekstra omkostninger, alligevel, mdf-plader.dk som det blev sat på en hylde i ubrugt stand.

jeg kan derefter indstille om oprettelse af mit træ, som jeg gjorde, ved hjælp 6,5 x 7,5 træ, bark stencil, stencilling det to gange på et ark A4 mixed media på papir med let struktur pasta. Der er 4, der er vist ovenfor, men jeg var i stand til at få 6 fra stencilling, og det var ganske let at oprette træ-lignende strukturer, som du kan skære ned på, hvor de knudrede områder var og form runde, hvor barken løb for at få figurer. Spånplader kan bruges til små møbler som skabe, masser af minimalistisk stil møbler er lavet op fra netop disse bestyrelser på grund af den krumme og pålidelige ting, du kan designe med dem, når de anvendes korrekt, en særlig favorit er spånplader kabinetter, da de er billige og pålidelige til at have i dit hjem.

Eksempel Magic Milano International, Fu Landis, Feng Yu, en gruppe af stuen lyd kabinetter koste omkring 2 millioner, for dem er der intet nyt. Jeg er altid lidt tilbageholdende med at blive lyrisk, som en dag vil jeg nok se tilbage og tænke, at jeg var tale skidt og godt, vi har alle læst de åh-så sleske anmeldelser, der betyder noget. Det ser godt ud, jeg har at sige. Det viser sig, mekanik var ikke helt så god, som troede. Dybdegående research af træbaseret Panel på Markedet er udført for at vurdere markedet. Jeg farvede han billeder med Zig Ren Farve Børste Markører og skåret ud af de blomster og stilke.