Dårlige økonomiske tider af konkurs

Det hele resultat af konkurs
Du kan godt læser dette, fordi tingene er hård for dig i øjeblikket og du overvejer at indgive konkursbegæring. Som du sikkert ved, gør det vil du i teorien viske tavlen ren og være i stand til at starte igen.
Selv om dette lyder som et simpelt alternativ finder du at hele proceduren vil være meget traumatisk og det vil skade din kreditværdighed for evigt. Det betyder at får kredit for et nyt hus eller bil vil være meget vanskeligt, og selv om det kan være sådan, at nogle konkurs klassifikationer kan udledes i tolv måneder, de sjældent er. De psykiske problemer, som du kan finde skal også tages i betragtning. Meget få mennesker sejle gennem konkurs uden nogle beklager og for nogle kan det føre til svær depression og et samlet tab af selvværd hovedsagelig, at det er en meget offentlig affære, hvilket gør det en meget ydmygende oplevelse. Du vil opdage, at alle, der beskæftiger sig med dig, fra din bank, jord Herre, Boligselskab og arbejdsgiveren bliver underrettet. Desuden vises dit navn i papirer for alle at se.
Ikke tænke på at erklære dig selv konkurs, hvis du ejer dit eget hjem eller har andre aktiver. Når du erklære dig selv, vil hjulene arbejde meget hurtigt. Din konto vil blive lukket og dine kreditkort stoppet. Hvis du har en bil på HP det returneres, hvis du ejer det, vil det blive solgt for at betale din gæld. Hvis du kører din egen forretning, vil den blive lukket, og hvis du er indstillet til at arve penge eller få en forsikring pay ud eller nogen som helst indtægt, det kan blive beslaglagt. Derudover hvis du hører til mange foreninger og samfund vil du finde, at du ikke længere vil blive foretaget velkommen.
Selv hvis du har en ung familie du kan være gjort hjemløse, og hvis du har tænkt videre og sætte egenskaben i partnerens navn det vil stadig blive taget væk, medmindre du kan bevise, at din partner bekostede sig den fulde værdi. Hvis du starter en ny virksomhed og sætte overskud i en andens navn vil du blive arresteret som dette betragtes som en kriminel handling. Der er ingen måde runde.
Du skal virkelig tage kontrol og handle før du nå krisepunktet. Det betyder, at du forsøger at forhandle om at sætte alle dine gæld sammen med et selskab. Du vil ikke være i en meget stærk position, men du kan stadig forsøger at forhandle en rimelig rentesats. Dette vil forbedre, hvis du kan sikre lånet med dit hjem. Når du ser på tilbagebetalinger, tænke grundigt over hvor meget du har råd til og ikke accepterer noget som du ved, du ikke vil være i stand til at opretholde. Det er bedre at betale et mindre beløb for en længere periode end at love noget, som du ikke kan opretholde og standard efter et par måneder.

11 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *